Home »

Despre noi - Vocea Romaniei Maramures

Despre noi - Vocea Romaniei Maramures

Vocea României de Maramureș

Informația de care ai nevoie. Revista presei, agenții de presă și reportaje live. Publică propriile tale articole și fii vocea ta proprie.


Misiune

 

Dorim SCHIMBARE în România!

 

Având în vedere observațiile celor ce contestă, de 25 ani, "puterea" din România, VOCEA ROMÂNIEI rezumă în următoarele constatări:

 

1. Încercarea de revoluție eliberatoare din anii 1989-1990 a fost înăbușită și confiscată de aparatul presupusei Securități (care în fapt reprezentau propriile interese), convertită în oligarhie mafiotă "capitalistă"

 

2. Procesul pentru "genocidul comis de presupusul partid comunist" a fost blocat, arhivele închise - tocmai pentru a se acoperi rămânerea la putere a celor ce au răpit - furat România

 

3. Camuflarea (convertirea) securiștilor în liderii care "conduc România spre Europa" este nocivă, căci, pentru a-și conserva pozițiile, ei sunt dispuși la orice manevră sau concesie defavorabilă românilor și la orice șiretenie periculoasă față de europeni.

 

4. Distrugerea economică, socială și spirituală a populației de către Mafia ce păstrează puterea în spatele aparențelor democratice - are proporții și consecințe înspăimântătoare.

 

5. Coruperea întregului spectru politic românesc (prin diversiune, infiltrare, intimidare, provocare, corupere, șantajare etc.) face ca alegătorii să rămână fără alternativa reală, prizonieri ai unui joc "politic" tot mai confuz și steril.

 

6. Milioane de români, aduși în imposibilitate (morală sau economică) de a mai trăi în România, exilați sau auto-exilați din cauza marasmului economico-politic, sunt ponegriți tocmai de cei ce i-au făcut să-și ia lumea în cap.

 

7. Dezinformarea practicată de mașina de propagandă a puterii (media presă-radio-tv) împiedică coagularea unei mișcări eficace de rezistență.

 

 VOCEA ROMÂNIEI lansează oficial în 1 septembrie 2014, în mediul virtual, "Vocea României sunteți VOI!" prin cotidianul național online www.e-vocearomaniei.ro și radio online www.radiovocearomaniei.ro, care va consta în:

 

I. Căutarea unor mecanisme economice, politice, sociale, juridice și intelectuale care pot contribui la "dezrobirea" României. Stimularea ieșirii din pasivitate (resemnare) a tuturor celor care pot face gesturi concrete în acest sens, private sau publice.

II. Lansarea sau sprijinirea de emisiuni și acțiuni colective (mitinguri, colocvii, reviste, comunicate, mărturii, proteste etc) pentru eliberarea României, susținute public sau chiar anonim (pentru a proteja persoanele ce se implică, de răzbunarea Mafiei).

III. Sprijinirea, în bătălia economică inegală, a salariaților și întreprinzătorilor muncitori și onești, căzuți victime pelegrei "baronilor" ce a capturat România. Provocarea anchetelor care să stabilească cum s-au făcut averile ilicite în acești 20 ani și să corecteze situația, reparând daunele aduse populației cinstite a României.

IV. Informarea cât mai completă a cetățenilor români, pentru a-i apăra de, dezorientare, domesticire și deznădejde. Popularizarea rapidă și intensivă, în întreaga lume, a informațiilor privind abuzurile de orice natură, începând de la marile "tunuri" finaciar-economice, până la nedreptățirea omului de rând, prins în brațele caracatiței.

V. Punerea partidelor în fața responsabilităților ce le revin în eliberarea României și stimularea apariției unei alternative autentice. Încadrarea (formarea) sau sprijinirea oricărei asociații și partid compatibile cu idealurile VOCEA ROMÂNIEI.

Nu va fi însă formată o asociație, alianță sau un partid "VOCEA ROMÂNIEI", pentru a se evita orice manipulări și confiscări, si a se lăsa tuturor libertatea de a milita conform viziunilor personale.

VI. Recunoașterea calității de simpatizant, participant sau membru VOCEA ROMÂNIEI se va putea face în baza unui acord general privind constatările de mai sus (1-7). Orice adept "VOCEA ROMÂNIEI" poate însă susține doctrine politice, economice, spirituale variate, conforme cu punctele de vedere proprii. Această formulă deschisă va face ca responsabilitatea acțiunilor neinspirate sau provocatoare făcute în numele VOCEA ROMÂNIEI să revină în exclusivitate celor ce le comit.

VII. Sensibilizarea opiniei publice mondiale la situația REALĂ din România, pentru a se împiedica legitimarea internațională a dominației Mafiei care o ține captivă. Corelarea cu alte acțiuni similare, care urmăresc eliberarea cetățenilor din diversele părți ale lumii de oligarhii politice abuzive ce conduc "masele" prin diverse metode (represiune, intimidare, dezinformare, alienare etc.)

 

==============================================


...Dacă sunteți români, atunci distribuiți, transmiteți acest mesaj tuturor prietenilor și ei să distribuie mai departe! Postați pe wall evenimentul! Nu mai are importanță 'culoarea' politică, suntem români și românii trebuie să știe că există VOCEA ROMÂNIEI și să decidă. Fiecare trebuie să fie liber! Cine achiesează la acest proiect este invitat în Grupul Vocea României (https://www.facebook.com/groups/vocearomaniei)!...


==============================================


Trust Media Presă-Radio-TV Vocea României

- Informația de care ai nevoie - 


www.e-vocearomaniei.ro


Revista presei, agenții de presă și reportaje live. Publică propriile tale articole și fii vocea ta proprie. Sesizează o situație, scrie un blog sau construiește propria galerie media.

 

Pe scurt, dacă ai nevoie de informații corecte și concrete din și despre agricultură, comerț, cultură, educație, economie, mediu, partide, primării, sport, sănătate, învățământ, știință, internațional, național, cadrul european, portal, ziare, reviste, media, știri, românești, internaționale, europene, legi și legislație, reclamații, sesizări, petiții, presă, jocuri, forum, politică, agitație, rss, informație, actualitate, politică - aici este locul unde te poți informa.==============================================www.radiovocearomaniei.ro

 

 

- Radio Vocea României, intervenția life, părerea și VOCEA ROMÂNIEI, Vocea ascultătorului, Vocea ta!

- Radio Vocea României, curiozitate și libertatea de exprimare!

- Radio Vocea României, 'vocea' românilor veseli, dinamici și optimiști!

- Radio Vocea României, puterea cuvântului, 'vocea' care ne eliberează de constrângeri și prejudecăți!

- Radio Vocea României, energie și creativitate!

- Radio Vocea României, provoacă, ascultă și dialoghează 'orice', 'oricând' dar nu și 'oricum'!

- Radio Vocea României, cele mai bune știri, interviuri de top și cea mai bună muzică!

- Radio Vocea României, unicul radio care vă aparține!

Radio Vocea României este SCHIMBAREA și numai de 'voi' depinde!